Από το Blogger.

Βουτυράτα Μανιτάρια με σκόρδο και κρεμμύδι

ΥΛΙΚΑ

500γρ μανιτάρια
1κγ πάστα σκόρδου
1 μεγάλο κρεμμύδι
3 κ σούπας βούτυρο
αλάτι/πιπέρι
3 σταγόνες ξύδι μπαλσάμικο (στην κυριολεξία 3 σταγόνες)
2 κ σούπας μαϊντανός ψιλλοκομμένος


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ξεφλουδίστε τα μανιτάρια και κόψτε το καθε ένα στα 4. Λιώστε το βούτυρο στο τηγάνι σας και τσιγαρίστε σε δυνατή φωτιά τα μανιτάρια για 5 λεπτά μέχρι να βγάλουν το ζουμί τους.
Σε ενα μούλτι, προσθἐστε το κρεμμύδι και το σκόρδο και 1 κγ λάδι. Χτυπήστε μέχρι να γίνει πάστα. Προσθέστε το στο τηγάνι και τσιγαρίστε σε δυνατή φωτιά για αλλα 3 λεπτά.
Χαμηλώστε την φωτιά και αφήστε τα μανιτάρια να σιγοψηθούν για αλλα 5 λεπτά. Μὀλις ετοιμαστουν, βάλτε το αλάτι, πιπέρι, τις 3 σταγόνες ξύδι και τον μαϊντανο και σερβίρετε ζεστά! Τόσο απλά, τόσο νόστιμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια